25.05.20
Co nowego w Tęczy? ;)
Mimo ciszy na stronie cały czas intensywnie działamy! ;) Zapraszamy na małą aktualizację naszej działalności!

Dzień dobry, cześć! 😉

Pozorna cisza na naszej stronie internetowej wcale nie świadczy o braku aktywności Stowarzyszenia. Cały czas działamy, zobaczcie sami jak! 😉

W lutym udało zrealizować nam się zrealizować spoty do kampanii 1%. Możecie je zobaczyć na naszym facebookowym fanpage, do którego śledzenia niezmiernie zachęcamy! (https://www.facebook.com/StowarzyszenieTeczaKrakow/)
A kulisy w formie fotografii poniżej. Jak widać, radości przy tworzeniu było mnóstwooo!

Natomiast w połowie marca, w związku z pandemią COVID-19, z przykrością musieliśmy zawiesić nasze zajęcia stowarzyszeniowe, ale tylko po części! 😉 niektóre z nich udało nam się przenieść do sieci, dzięki czemu dalej możemy się spotykać, poszerzać swoje umiejętności i cieszyć ze wspólnie spędzonych chwil 😉

Warto też oczywiście wspomnieć o naszym, wspólnym, radosnym świętowaniu 21 marca – Światowego Dnia Osób z Zespołem Downa! Zorganizowaliśmy akcję #przybijpiątkęZespolakom, której efekty możecie zobaczyć również na naszym fanpage 😊
Cieszymy się bardzo, że tak dużo osób włączyło się w tą zabawę dzięki czemu wieść o wyjątkowości Osób z zespołem Downa, a także o naszym stowarzyszeniu mogła iść w świat. Dziękujemy!

A co przed nami?
Pracujemy intensywnie nad kolejnymi projektami, w naszych głowach wiele pomysłów, także nie ustajemy w działaniach! Zachęcamy do zaglądania tutaj i na nasz fanpage! 😉 Bądźcie z nami, aby niczego nie przegapić!:)