14.06.19
Finał Kilometrów Dobra!
Ponad 911 metrów!!! Tyle DOBRA udało nam się uzbierać w ramach kampanii społecznej Kilometry Dobra! :)

Finał Kilometrów Dobra!

Za nami wielki FINAŁ akcji – wczoraj świętowaliśmy razem ze służbami mundurowymi na terenie Muzeum Lotnictwa w ramach Dnia Dziecka  <3 było mnóstwo atrakcji! Quady, wspinaczka, wozy strażackie, policyjne, dmuchańce, kulki, a wśród tego MY – nasze stoisko z bańkami mydlanymi i produkcją magnesów, puszki i układane złotóweczki   występ Marysi i Jurka 😀 pyszne jedzenie, ooooj długo by wymieniać co jeszcze.

Jedno jest ważne – z WASZĄ pomocą mamy kolejne 40 tys zł na rozwijanie pasji i zainteresowań naszych podopiecznych!!! DZIĘKUJEMY! Za to, że byliście z nami przez te pracowite 3 miesiące i wczoraj! Za każdą wspólną akcję, zbiórkę, koncert, warsztat, spotkanie! Już dziś wiemy, że te 3 miesiące zaowocują w przyszłości

A to wszystko dzięki współpracy Tęczowych RODZICÓW, PODOPIECZNYCH, WOLONTARIUSZY, naszych PARTNERÓW i Was, indywidualnych darczyńców i dobrych ludzi