14.05.19
Kilometry Dobra, czyli zbieramy na realizację naszych pasji!
Czas leci nieubłaganie... dzień za dniem, tydzień za tygodniem... i zaraz będą wakacje :)
Zanim to jednak nastąpi przed nami finał akcji Kilometry Dobra :) zapraszamy na relację z naszych działań!

Kilometry Dobra, czyli zbieramy na realizację naszych pasji!

W ramach kampanii społecznej Kilometry Dobra w Tęczy dzieje się mnóstwo przeróżnych aktywności! Podopieczni Stowarzyszenia i ich rodzice zbierają pieniądze do puszek podczas mszy św., meczy, koncertów, a to wszystko po to, żeby uzbierać jak najwięcej środków na realizację pasji naszych podopiecznych!
Za nami koncert chóru DOMINANTA na rzecz Tęczy, weekend w Żywym Muzeum Obwarzanka i restauracji Luna Siciliana, Kiermasz Wielkanocny na Wiśle, spotkanie z podróżnikami – Elżbietą i Andrzejem Lisowskimi, zbiórki w krakowskich szkołach, Charytatywny Bieg w Kangurowej Szkole Podstawowej 🙂 co kilka dni możecie też spotkać nas w pociągach Kolei Małopolskich, gdzie kasujemy bilety 🙂 dużo się dzieje i jeszcze dużo przed nami!

Zobaczcie, jak nam idzie: kilometrydobra.pl/organization/krakow/

Zapraszamy na kolejne wydarzenia:

18.05 w Staromiejskim Centrum Kultury Młodzieży wystąpią: Grupa Tęczaki  uczestnicy zajęć cyrkowych, prowadzonych przez Aleksandrę Barczyk) i Teatr Ruchu Rzeka Życia (integracyjna grupa taneczna rodziców i młodzieży prowadzona przez Martę Pietruszkę)

25.05 weźmiemy udział w Family Run na krakowskich błoniach 🙂 nasi wolontariusze pomogą organizatorom, dzieci będą wspólnie szaleć z innymi uczestnikami, a przy okazji pozbieramy pieniądze do puszek 🙂
07.06 o godz. 21 w Teatrze Barakah wystąpi nasz zespół bębniarski Drum Syndrome 🙂
 A na 01.06 już dzisiaj zapraszamy na Wielki Finał! Szczegóły wkrótce 🙂