01.12.18
Nasze talenty :)
Każdy z nas ma jakieś pasje. My w Tęczy mamy sportowców - zapalonych piłkarzy i pływaków oraz artystów - aktorów i tancerzy :)

Agnieszka, Rafał, Maciek dobrze pływają. Co tydzień spotykają się na treningach sekcji sportowej, prowadzonej przez Małopolskie Stowarzyszenie Społeczno-Sportowe Sprawni Razem i jeżdżą na zawody. O starcie Agnieszki w Paryżu już kiedyś pisaliśmy. W ostatnim czasie Aga i Rafał wzięli udział w VIII Ogólnopolskim Mityngu Pływackim Osób z Niepełną Sprawnością w Tarnowie – Aga wywalczyła III miejsce w konkurencji kobiet (styl dowolny), a kilka dni temu wraz z Marysią i Jurkiem cała sekcyjna ekipa wystąpiła na Wiślackich Mikołajkach 🙂

Marysia i Jurek uwielbiają natomiast tańczyć. Rytmy samby, rumby czy walca od razu ich porywają 🙂 Podobnie jak nasi sportowcy, tancerze chętnie występują na zawodach i przeglądach tanecznych. Ostatnio wywalczyli Puchar OM Polskiego Towarzystwa Tanecznego!